Stichting Pensioen Advies Accountants en Belastingadviseurs (PAAB)

Door deel te nemen aan Stichting PAAB, een initiatief van Akkermans & Partners, kunt u zonder Wft-pensioenvergunning toch uw relaties optimaal ‘servicen’ omtrent pensioenverzekeringen.

De pensioenverzekeringsadvisering delegeert u dan gewoon aan de Stichting PAAB. Niet alleen dga-pensioenverzekeringen maar vooral óók werknemersverzekeringen. Stichting PAAB is uiteraard vergunninghouder Wft-pensioenverzekeringen. Met Stichting PAAB haalt u betrouwbaar en deskundig pensioenadvies in ‘eigen huis’, én op topniveau.

Uiteraard bedraagt uw investering als Novak-lid geen € 695,- maar slechts € 495,- exclusief btw!

Voor meer informatie bel Stichting PAAB (013-5427400) en vraag naar Leontine van Loon. U kunt ook een e-mail sturen (info@stichtingpaab.nl).