NLFiscaal 

NLFiscaal is een weekblad met fiscale informatie waar accountants hun voordeel mee kunnen doen.  
 
Het blad staat onder hoofdredactie van prof. dr. Peter Kavelaars. Het auteursteam dat de annotaties verzorgt bestaat uit gerenommeerde belastingkundigen, allemaal keien op hun vakgebied. NLFiscaal bevat het belangrijkste nieuws, voorzien van annotaties op hoog niveau.
 
De kosten voor NLFiscaal bedragen € 750,- per jaar, exclusief btw, inclusief verzendkosten. Naast dit blad ontvangt u twee apps voor iPhone of iPad: een nieuwsladder-app, met doorlopend dagelijks het fiscale nieuws, en een naslag-app, met alle fiscale wetten en de relevante jurisprudentie. In de loop van het voorjaar van 2017 komen er ook apps voor Android beschikbaar. Eveneens ontvangt u dagelijks de e-mailnieuwsbrieven van NLFiscaal en wekelijks de Hoge Raad-special en Hoge Raad-attenderingsservice.
 
U kunt er ook voor kiezen om NLFiscaal alleen digitaal af te nemen. In dat geval betaalt u € 600,- per jaar, exclusief btw. U krijgt dan al het bovenstaande met uitzondering van het blad op papier. 
 
Bent u Novak-lid en al gebruiker van Novak Journaal, de dagelijkse digitale nieuwsvoorziening van Fiscanet, dan vervallen de jaarlijkse kosten van Novak Journaal als u een abonnement neemt op NLFiscaal! 
 
Als u nu een abonnement afsluit op NLFiscaal, dan ontvangt u bovengenoemde diensten tot 1 januari 2017 gratis en ontvangt u daarmee ook de Nieuwjaarsspecial met een overzicht van de belangrijkste jurisprudentie van 2016, wetswijzigingen per 1 januari 2017 en de tarieven van 2017.
 
 
Hieronder kunt u een abonnement afsluiten op NLFiscaal. 
 
Aanhef

Naam en voorletters

E-mailadres *

Kantoornaam

Kantoor (post)adres

Postcode en plaats

Telefoon

Novak-lidnummer

Ik wil NLFiscaal:

* = verplicht