Kantoorinrichting

Via Novak kunt u kantoorbenodigdheden bestellen tegen een gunstige prijs. Deze worden bij u op kantoor afgeleverd. 

 
Kantoorbenodigdheden

Kantoorartikelen van Lyreco

Vandaag besteld voor 17.30 uur, morgen in huis! Dat geldt voor het gehele assortiment: papier, toners en inkjets voor alle merken printers; facilitaire producten zoals koffie, thee en frisdranken maar ook toiletpapier, papieren handdoekjes en schoonmaakartikelen; meubilair & kantoorartikelen zoals ordners, schrijfwaren, notitieblokken etc., die u als Novak-lid bij Lyreco kunt bestellen.

Novak en Lyreco Nederland BV, de grootste leverancier van kantoorbenodigdheden van Nederland, hebben een overeenkomst. Elk bij Novak aangesloten kantoor kan profiteren van de scherpe prijsstelling en het uitgebreide assortiment van Lyreco. U betaalt geen verzendkosten voor levering, ongeacht de hoogte van uw bestelbedrag.

Lyreco Nederland BV is zowel voor grote als voor kleine bedrijven interessant, omdat Lyreco ook per stuk verkoop aanbiedt. U hoeft bijvoorbeeld geen pallet papier te bestellen om een scherpe prijs te krijgen of een doosje van 50 pennen als u er maar 10 nodig heeft. 

De Lyreco-catalogus voor personaliseerbare artikelen vindt u hier


Contactgegevens:
Lyreco Nederland bv
Europalaan 460 (Gebouw 400)
3526 KS Utrecht
Contactpersoon: Michael van Wijk
Telefoonnummer mobiel: 06-24691866 of Customer Service Lyreco: 088-6032001

E-mailadres: novak@lyreco.com
Website: www.lyreco.nl


 
Telefonie

Telefonie

Stap nu over naar Galaxy: onderling gratis bellen met vast en mobiel

Met de combinatie van Galaxy Hosted Telefonie (vast) en Mobiele Telefonie belt u voortaan onderling gratis van vast naar mobiel en van mobiel naar vast. Neemt u uiterlijk 31 december 2015 de beslissing om over te stappen naar Galaxy, dan kunt u voortaan ook mobiel onbeperkt bellen en SMS‘en binnen Nederland voor slechts 22,50 euro per maand.

Galaxy Hosted Telefonie geeft u vele mogelijkheden. Automatisch doorverbinden, groepsgesprekken opzetten, uw eigen wachtmuziek instellen, faxen: alles is mogelijk. Analoge of ISDN-lijnen zijn niet meer nodig in onze moderne en goed beveiligde omgeving. Met Galaxy Hosted Telefonie gaat alles in de cloud.

Voordelen van Galaxy Hosted Telefonie en Mobiele Telefonie:

  • Onderling gratis bellen van vast naar mobiel en van mobiel naar vast
  • Mobiel onbeperkt bellen en SMS’en binnen Nederland
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Onbeperkt schaalbaar, klaar voor de toekomst
  • Kostenbesparing
  • Eén leverancier, één aanspreekpunt

Eenvoudig online regelen
U kunt Galaxy Hosted Telefonie en Mobiele Telefonie online aanvragen via www.galaxy.nl/actie of door contact op te nemen met Galaxy Personal Support door naar contact@galaxy.nl een e-mail te sturen. Verder heeft u er geen omkijken naar. Wij regelen snel de overstap en het behoud van uw eigen telefoonnummers. 

Maakt u al gebruik van een Galaxy Mobiel Abonnement? Dan kunt u voor een persoonlijke aanbieding en voor vragen contact opnemen met de Galaxy Service Desk via telefoonnummer +31 88 425 29 00 of e-mailadres contact@galaxy.nl.

Demonstratie op locatie
Wilt u meer informatie of een demo op locatie? Wij laten u graag zien hoe makkelijk en veelzijdig Galaxy Hosted Telefonie en Mobiele Telefonie is. Onze adviseur kan op basis van uw huidige omgeving en wensen een vrijblijvende analyse op maat voor u opstellen. Maak een afspraak via contact@galaxy.nl of +31 88 425 29 00.

In het onderstaande filmpje vindt u nog meer informatie over de actie.