Make Life Easier

Kwaliteit, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Vanuit die filosofie ontwikkelt Make Life Easier samenstel- en controlesoftware voor accountants. Eenvoudig in gebruik, zonder fratsen en gebaseerd op het veelgebruikte MS Office.

MLE samenstel
MLE samenstel is de geïntegreerde oplossing voor uw samenstelpraktijk.
Met MLE samenstel genereert u als accountant in één werkproces een jaarrekening, publicatiestukken, een accountantsrapport, een samensteldossier en een SBR instance. Het is een volledig geïntegreerd werkproces.
Voor elke post voert u direct alle samenstelwerkzaamheden uit, u voert correcties en herrubriceringen door, werkt het volledige werkprogramma af en voegt de geldende grondslagen en toelichtingen toe.

MLE controle
Met MLE controle bouwt u uw controledossiers op conform de controlestandaarden. De controlestandaarden vereisen een grondige risicoanalyse, gestructureerd inspelen op de ingeschatte risico's en een heldere evaluatie. Deze drie elementen, de story of the audit van de controle, zijn in MLE controle volledig inzichtelijk. De applicatie helpt u om compliant te zijn.
De nieuwe controlestandaarden (NV COS) zijn integraal opgenomen in MLE controle. Voor de verplichte onderdelen uit deze standaarden zijn vragen opgenomen in de formulierenset. Deze vragen moeten worden beantwoord en gereviewd. De teksten uit de controlestandaarden zijn bovendien opgenomen in het Richtlijnenpaneel. De risicogerichte controleaanpak is volledig gebaseerd op de regelgeving. Zo helpt MLE controle u compliant te zijn.

Vrijblijvende demo
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw accountantskantoor? Bel Michiel Wijma en vraag een vrijblijvende demo aan.

Contactgegevens:
Make Life Easier
Jaap Bijzerweg 19
3446 CR Woerden
Telefoonnummer: 0348 760 635
E-mail: info@makelifeeasier.nl
Website: www.makelifeeasier.nl