AFAS Software

AFAS is innovatief in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke zakelijke software en sterk in ontwikkeling, marketing en services voor het mkb. AFAS biedt deze oplossingen onder andere aan op het gebied van HRM (personeelsinformatiesystemen), CRM (relatiebeheer) en salarisverwerking. AFAS levert de op Windows en web gebaseerde software en services rechtstreeks aan de klant. Zo kan de klant optimaal profiteren van de kennis en ervaring van AFAS.

AFAS Profit Abonnementen
Met AFAS Profit Abonnementen is het mogelijk om periodiek dezelfde bedragen te factureren. Hierbij kan worden gedacht aan bedragen wegens:

  • abonnementen op tijdschriften en andere uitgaven;
  • huurtermijnen;
  • contributies;
  • onderhoudscontracten;
  • premies.

AFAS Profit CRM
Dat uw relaties belangrijk zijn voor uw onderneming weet u al lang. Daarnaast eisen prospects (bedrijven die u tot klant wilt maken) een doelgerichte benadering. Uw verkoopteam kan door gestructureerd gebruik te maken van de prospectbase maximale omzet genereren.

AFAS Profit HRM
Het zo goed en uitgebreid mogelijk vastleggen van uw personeelsgegevens is van levensbelang voor uw bedrijf. Met Profit HRM kan dat centraal gebeuren, maar u kunt ook bepaalde gegevens bij de bron (de medewerker zelf) laten vastleggen: employee self service. Waar nodig legt u de gegevens tijdsafhankelijk vast, zodat u de situatie in het verleden kunt vergelijken met die van nu en gegevens in de toekomst kunt invoeren. Profit HRM herinnert u aan belangrijke gebeurtenissen en signaleert mogelijk inconsistent ingevulde gegevens. Deze kunt u meteen gebruiken in de andere geïntegreerde producten, zoals Profit Payroll en Profit Projecten.

AFAS Profit Projecten
AFAS Profit Projecten heeft tot doel de kosten binnen een projectadministratie te beheersen en deze af te kunnen zetten tegen de opbrengsten.

AFAS Profit Workflow- en documentmanagement
Workflow- en documentmanagement zorgen ervoor dat u uw bedrijfsprocessen beter kunt stroomlijnen. In AFAS Profit kan een bedrijfsproces als workflow worden vastgelegd.

Contactgegevens:
AFAS
Storkstraat 7-9
Postbus 310
3830 AJ Leusden
Contactpersoon: Mevrouw T. Koppelaar
Telefoonnummer: 033-4341800
E-mail: sales@afas.nl
Website: www.afas.nl